Szabó Erika

lakberendező,

enteriőr tervező

Térrendezés, dekorációs munkák.
Trend & design.
Stílus és harmónia.
Minőség, egyediség, igényesség.
Enteriőr tervezés, stílus tanácsadás.

Cikkek

25

Készülődés az Ünnepekre


Mindennapi életünket megszépítik az ünnepek, jeles napok, és az ezekhez tartozó vendéglátás. Ilyenkor mindenki igyekszik a legszebbet, legjobbat biztosítani vendégeinek. A gondosan megszervezett vendéglátás lehetőséget ad alkotó fantáziánk kibontakoztatására.

Tovább!
23

"Ismerd meg Tenmagad"


Jó, ha megfogadjuk ezt, mielőtt nekiállnánk lakásunk stílusának kiválasztásához. Tisztában kell lennünk azzal, hogy mit szeretünk, és mit nem, mi az ami tetszik nekünk, és mi nem! Otthonunknak tükröznie kell minket, hiszen különben nem lesz összhangban egyéniségünkkel.

Tovább!
22

Öltözködésünk kapcsolata a lakásunk berendezésével

Lakókörnyezetünk stílusának kialakításához nagy segítségünkre lehet ruhatárunk alapos szemre vételezése. Ha párunkkal közösen szeretnénk új berendezési stílusunkat kialakítani, jól tesszük, ha közösen számba vesszük, mit hord szívesen, és mi az, amit nem szeret.

Tovább!
27

"Lakberendezési fortélyok"


Környezetünk, otthonunk ritkán rendelkezik minden tekintetben optimális adottságokkal, de a színek, és minták optikai hatását figyelembe véve kiegyenlíthetjük az építészeti hiányosságokat, rossz térarányokat, és fényviszonyokat.

Tovább!
26

"Otthonunk és színei: divat vagy állandóság?"


Hogyan válasszunk, mit vegyünk figyelembe? Otthonunk színei a divatot kövesség, vagy inkább kedvenc színeink legyenek a meghatározók? Hogyan kerüljük el, hogy unalmas, egysíkú legyen az enteriőr?

Tovább!